Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ –Νέες χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός στο Νευροκόπι και το Παρανέστι

ΔΡΑΜΑ –Νέες χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός στο Νευροκόπι και το Παρανέστι

ΔΡΑΜΑ –Νέες χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός στο Νευροκόπι και το Παρανέστι

 

Συνεχίζεται η πρωτιά του Νευροκοπίου και του Παρανεστίου σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Νευροκοπίου αλλά και του Παρανεστίου, είχαμε και πάλι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα στο Οχυρό Νευροκοπίου ο υδράργυρος έδειξε -3,7ο C, στο Περιθώρι έδειξε -1,7ο C, στο Παρανέστι έδειξε -3,7ο C και στο ίδιο το Νευροκόπι -1,6ο C. Ακόμα, ιδιαίτερα χαμηλή ήταν η θερμοκρασία τα ξημερώματα της Δευτέρας και στον Μικρόκαμπο Δράμας, όπου το θερμόμετρο έδειξε 1,2ο C.

 

ΔΡΑΜΑ

Σήμερα Τρίτη, γενικά καλός θα είναι ο καιρός στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά με ηλιοφάνεια, ενώ ο υδράργυρος θα πλησιάσει το μεσημέρι τους 21ο C. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.  Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Τετάρτη στην περιοχή, με τον υδράργυρο να παραμένει σταθερά στους 21ο C το μεσημέρι. Καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και την  Πέμπτη με ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο να ανεβαίνει κατά ένα βαθμό στους 22ο C. Λίγες αραιές νεφώσεις τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 3ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 21ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 11ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 8ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 94% – 23% – 69%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Αν και με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες τα ξημερώματα στο Νευροκόπι, εντούτοις στη συνέχεια της ημέρας θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ για το μεσημέρι ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει ακόμα και τους 20ο C. Καλός καιρός το απόγευμα και το βράδυ. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Τετάρτη στην περιοχή, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το βράδυ και τα ξημερώματα, όπως από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21ο C το μεσημέρι το ανώτερο. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 0ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 8ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 5ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 45% – 28% – 86%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, με το θερμόμετρο να αγγίζει το μεσημέρι τους 19ο C. Καθαρός καιρός το απόγευμα και το βράδυ, όπου θα έχουμε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και το μηδέν μετά τα μεσάνυχτα. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Τετάρτη με ηλιοφάνεια και τον υδράργυρο να πλησιάζει τους 20ο C το ανώτερο το μεσημέρι. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -1ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 8ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 6ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 88% – 27% – 68%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.