Home > νέα > Τον Τομέα Υποδομών και Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Δραμινός βουλευτής κ. Νικολαΐδης

Τον Τομέα Υποδομών και Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Δραμινός βουλευτής κ. Νικολαΐδης

Τον Τομέα Υποδομών και Μεταφορών

του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει

ο Δραμινός βουλευτής κ. Νικολαΐδης

 

ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Υποδομών και Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αναλαμβάνει ο Δραμινός βουλευτής Δράμας κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό πόστο για τον κ. Νικολαΐδη, σε μία εποχή κατά την οποία η Δράμα διεκδικεί δύο μεγάλα έργα όσον αφορά στους οδικούς άξονες για τη διέξοδό της προς την Εγνατία Οδό, τόσο δυτικά προς την πλευρά της Θεσσαλονίκης, όσο και ανατολικά προς την πλευρά της Καβάλας.

Για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στον Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, σε δηλώσεις του ο κ. Νικολαΐδης ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Ανδρουλάκη που τον επέλεξε, και σημειώνει:

«Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που προκύπτουν από αυτή τη σημαντική θέση.

Οι υποδομές και οι μεταφορές στην πατρίδα μας αποτελούν έναν ζωτικής σημασίας τομέα, καθώς συνδέονται άμεσα με την ασφάλεια μετακινήσεων των συμπολιτών μας, ενώ παράλληλα μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών μέσω της ταχύτερης μεταφοράς αγαθών.

Όπως έπραξα στον Τομέα του Αθλητισμού, αποτελεί πρόθεσή μου το επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσω σειρά επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να καταγραφούν αναλυτικά τα προβλήματα, αλλά και οι προτεινόμενοι τρόποι επίλυσής τους. Μέσα από τη γνώση και την ενημέρωση μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της γόνιμης και ωφέλιμης παρουσίας με κατάθεση αξιόπιστων, ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων, χωρίς στείρες αντιπολιτευτικές πρακτικές, οι οποίες δεν συνεισφέρουν στους πολίτες».

Στις δηλώσεις του ο κ. Νικολαΐδης, επισημαίνει ακόμα:  «Όσον αφορά στον τόπο μας, τη Δράμα, αδιαμφισβήτητα υστερεί χαρακτηριστικά σε επίπεδο υποδομών, παραμένοντας αποκομμένη από τα βασικά οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα. Ευελπιστώ ότι η παρουσία μου στον συγκεκριμένο Τομέα Ευθύνης θα λειτουργήσει ως μοχλός άσκησης πίεσης, ώστε χωρίς χρονοτριβή να προχωρήσει η υλοποίηση των μεγάλων έργων που στερήθηκε η Δράμα για χρόνια και αποτελούν επιτακτική ανάγκη για να προοδεύσει ο τόπος».