Home > Πρώτο Θέμα > Σάκης Βαλαβάνης: «Διαβεβαιώνω τον κόσμο της Δράμας, ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…» Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο

Σάκης Βαλαβάνης: «Διαβεβαιώνω τον κόσμο της Δράμας, ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…» Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο

Σάκης Βαλαβάνης: «Διαβεβαιώνω

τον κόσμο της Δράμας, ότι θα παλέψουμε

για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…»

 

Σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά θα βρίσκεται το Σάββατο, στις 19.00, η Δράμα 86’ όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Κραχτίδη» την Άρενταλ για το  EHF European Cup, εκπροσωπώντας την χώρα μας στην διοργάνωση.

Στη Νορβηγία η Δράμα ηττήθηκε με 37-35 από την Άρενταλ, ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για την ελληνική ομάδα στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί  στη Δράμα.

Αυτό που γνωρίζουν όλοι στην ομάδα της Δράμας, είναι ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να είναι συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα για να πετύχουν τον στόχο τους έχοντας δίπλα τους συμπαραστάτες τον κόσμο που οφείλει να γεμίσει το γήπεδο Κραχτίδης. Η αμυντική σταθερότητα και η επιθετική αποτελεσματικότητα θα είναι τα «κλειδιά» για τη δραμινή ομάδα σε μια από τις πιο απαιτητικές αναμετρήσεις.

Ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, όπου ο προπονητής της ομάδας Σάκης Βαλαβάνης, και οι αθλητές Νίκος Κρητικός και Κώστας Κοτσιώνης, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι.

Ο τεχνικός της δραμινής ομάδας, Σάκης Βαλαβάνης, ανέφερε: « «Αρχικά, για εμάς είναι μία πολύ σημαντική στιγμή διότι φέρνουμε ξανά ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στο «σπίτι» μας.

Έχουμε πετύχει ένα αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει δυνατότητες πρόκρισης απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα προηγμένο πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε τις καταστάσεις τις οποίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την πρόκριση.

Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής και τα δύο γκολ της αντίπαλης ομάδας (πρώτος αγώνας 37-35) θεωρούνται σχετικά σημαντικά. Η υπομονή και ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού θα αποτελέσουν το κλειδί ώστε να κατακτήσουμε την πρόκριση.

Θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και στα δύο μέρη του γηπέδου και όταν βρούμε τα κατάλληλα λεπτά έναντι του αντιπάλου να υπερτερήσουμε. Άλλωστε, το ίδιο σχέδιο φαίνεται να ακολούθησε και η Arental στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Νορβηγία και έτσι κατέκτησε τη νίκη.

Οι αθλητές έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι και έχουν κάνει περήφανο το δραμινό και κατ’ επέκταση το ελληνικό χάντμπολ. Παρόλα αυτά, θεωρούμε σημαντική τη στήριξη από όλους τους ανθρώπους της Δράμας, παρακολουθώντας ένα τόσο ποιοτικό παιχνίδι.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη μέχρι τώρα πορεία τους, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα και διαβεβαιώνω τον αθλητικό κόσμο της Δράμας, καθώς και τους φιλάθλους μας ότι θα παλέψουμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κάνουμε ίσως την υπέρβαση και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Ο Νίκος Κρητικός από την πλευρά του ανέφερε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα της Δράμας απέναντι στην Νορβηγική Αρεντάλ. Πιστεύω αν παρουσιαστούμε έτσι όπως παρουσιαστήκαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού στο παιχνίδι εκτός έδρας, θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο Κώστας Κοτσιώνης τόνισε για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Σαββάτου: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την Αρεντάλ.

Είδαμε στο βίντεο τα λάθη μας και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Μένουν άλλες δύο μέρες για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να μπούμε να το χαρούμε και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε όταν βρισκόμασταν στο -4 στο παιχνίδι να πλησιάσουμε το σκορ και τελικά να χάσουμε μόνο για 2 τέρματα. Το σκορ είναι τέτοιο το οποίο μπορούμε να το ανατρέψουμε».

Δ.Μ.