Home > Νέα > Στο Βώλακα η 7η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης ΑΜΘ

Στο Βώλακα η 7η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης ΑΜΘ

Στο Βώλακα η 7η συνεδρίαση

της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας,

Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης ΑΜΘ

 

 

ΕΠΙΤΥΧΙΑ σημείωσε η πραγματοποίηση της 7ης συνεδρίασης της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης, που έγινε για πρώτη φορά εκτός του κέντρου της Περιφέρειας στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα δια ζώσης στον Βώλακα Δράμας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στον Βώλακα, μετά από πρωτοβουλία του  Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας & προέδρου της κ. Ανάργυρου Πατακάκη,  σε συνεργασία με τον Δήμο Κ. Νευροκοπίου και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε περιφερειακό επίπεδο εκτός της έδρας.

Στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα στο Κοινοτικό Κατάστημα του Βώλακα του Δήμου Κ. Νευροκοπίου συμμετείχαν με φυσική παρουσία τα μέλη της επιτροπής κ. κ. Φανή Μπαχαρίδου, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Νικόλαος Ευκαρπίδης,  Στυλιανός Κατσογριδάκης, Μολλά Ισά Ριτβάν,  Γιουρούκ Σαλή, Χατζή Μεμέτ Ριτβάν , Κατερίνα Μποδούρογλου, & Στέργιος Ηλιόπουλος.

Αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν λατομικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, να ενημερωθούν για τις εφαρμοζόμενες μεθόδους εξόρυξης ώστε να προβούν σε ανάλογες εκτιμήσεις – αποφάσεις προς όφελος των κατοίκων και την προστασία της πανίδας και χλωρίδας της περιοχής.