Home > Νέα > Το μήνυμα του βουλευτή Δράμας κ. Νικολαΐδη για την 28η Οκτωβρίου

Το μήνυμα του βουλευτή Δράμας κ. Νικολαΐδη για την 28η Οκτωβρίου

Το μήνυμα του βουλευτή

Δράμας  κ. Νικολαΐδη

για την 28η Οκτωβρίου

 

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νομού Δράμας κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης συμμετείχε στις εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Καλαμπάκι και στο Δοξάτο για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Στο μήνυμά του για την ημέρα, ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε τα εξής: «Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί βασική υπενθύμιση ότι το αυτονόητο, τη σημερινή εποχή, αγαθό της ελευθερίας κατακτήθηκε με αγώνες από τους προγόνους μας, τους οποίους και ευγνωμονούμε.

Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και αστείρευτου θαυμασμού, τιμούμε όσους πολέμησαν, δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους, για να ζούμε εμείς σήμερα σε μια ελεύθερη πατρίδα. Το “ΟΧΙ” τον Οκτώβριο του 1940 ήταν η συλλογική απάντηση ενός ολόκληρου λαού στους επίδοξους κατακτητές του και σαφές δείγμα γενναιότητας απέναντι σε έναν εχθρό που έμοιαζε ανίκητος.

Παράλληλα, η σημερινή Εθνική Επέτειος λειτουργεί και ως λαμπρό παράδειγμα για όσα σπουδαία μπορούμε να πετύχουμε, εφόσον επικρατούν η σύμπνοια, η ομόνοια και η ομοψυχία.

Ειδικά ως Δραμινές και ως Δραμινοί, για την επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχει ανάγκη ο τόπος μας, οφείλουμε να παραμερίσουμε το “εγώ” και βάζοντας μπροστά το “εμείς” να αγωνιστούμε για να επέλθει πρόοδος, ανάπτυξη και ευημερία, παραδίδοντας μια καλύτερη Δράμα στις επόμενες γενιές.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες! Χρόνια πολλά σε όλες τις Δραμινές και σε όλους τους Δραμινούς!».