ΔΡΑΜΑ – Λίγες νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή
ΔΡΑΜΑ
Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να αγγίζει τους 19ο C. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα που θα επικρατήσουν και τις βραδινές ώρες. Γενικά νεφελώδης ο καιρός αύριο Πέμπτη, με νέα άνοδο της θερμοκρασίας στους 21ο C το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις το απόγευμα ενώ βροχές αναμένονται από νωρίς το βράδυ και στη συνέχεια. Άστατος καιρός με βροχές και παροδική ηλιοφάνεια από το πρωί της Παρασκευής, ενώ θα έχουμε μικρή πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να δείχνει το ανώτερο 18ο C. Γενικά βροχερός ο καιρός το Σάββατο με το θερμόμετρο να πέφτει μέχρι και τους 14ο C.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 10ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 19ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 13ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 12ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 88% – 52% – 84%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Β το μεσημέρι 2 μπφ, και ΝΔ αργότερα 2 μπφ.
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
Γενικά συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με παροδική ηλιοφάνεια κυρίως τις μεσημβρινές ώρες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται το ανώτερο στους 17ο C. Νεφώσεις το απόγευμα και το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί της Πέμπτης αύριο, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να δείχνει 18ο C το ανώτερο. Βροχές αναμένονται από τις πρώτες βραδινές ώρες, οι οποίες θα συνεχιστούν και το πρωί της Παρασκευής. Βροχερός καιρός το Σάββατο και την Κυριακή με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 17ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 10ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 8ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 94% – 59% – 99%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ
Συννεφιασμένος ο καιρός με παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με τον υδράργυρο το μεσημέρι να δείχνει 20ο C. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα αυξημένες θα επικρατήσουν τις βραδινές ώρες. Νεφελώδης ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης αύριο, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να δείχνει 19ο C. Βροχές αναμένονται από τις πρώτες βραδινές ώρες που θα συνεχιστούν και το πρωί της Παρασκευής. Γενικά νεφελώδης και βροχερός ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 11ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 10ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 87% – 54% – 95%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το μεσημέρι 3 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.